3 tips til når du skal vælge en maler

19 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

At få bygget om i huset er altid fedt. Det kan af den grund være belejligt at få hjælp af en maler på Amager, som er specialist til opgaven. Men hvordan undgår man, at man bliver bedraget i forløbet? For at undgå dette, har vi valgt tre tips til dig, som bidrager dig med at undgå at blive taget ved næsen.

Er der tid i håndværkerens kalender?

De fleste malere har utrolig travlt og der kan forekomme ventetid. Der kan derfor være en chance for, at du bliver nødt til at vente i noget tid, på en ledig håndværker. Det har selvfølgelig noget at gøre med, hvor akut dit problem er. Du kan ikke være sikker på at få en aftale, der passer ind i din hverdag, da mange malere arbejder på nogle lidt mærkværdige tidspunkter. Du kan for eksempel aftale med maleren om, at du lægger en nøgle ud, så malerfirmaet kan låse sig selv ind.

Vælg et malerfirma med kemi i højsædet

Det kan være svært for maleren, at forestille sig hvor vidtfavnende dit projekt er, når i taler med hinanden i mobilen. Det er derfor en glimrende idé at afprøve, om håndværkerens dialog håndtering er som ønsket. Det kan afklares ved at ringe dem op, for enten at, få vedkommende ud og vurdere omfanget af projektet, eller for at undersøge hvordan de vil takle et projekt som det du står med. Dialogen og kemien er netop nogle af de mest vitale omstændigheder, for at man kan få et tilfredsstillende sammenspil.

Er aftalen alt inkl.?

For det meste er det malerfirmaet, der er ansvarlig for indkøb af de materialer der er nødvendige for at klare projektet. De kan ovenikøbet få elementerne til en billigere pris, i forhold til hvad du selv vil kunne få dem til. Der følger dog en vis form for ansvar med, når du beslutter sig for selv at skaffe bestemte typer af materialer. Hvis der er mangler i de materialer, som man har skaffet, kan du for eksempel ikke skyde skylden på malervirksomheden. Sikkerheden i forhold til opbevaring af de elementer, som virksomheden har anskaffet, er også på dine skuldre.

Flere Nyheder