Bind firmaet tættere sammen med firmaarrangementer

06 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Som oftest når man tager til et firmaarrangement, så er det sådan noget med, at man tager ud som afdelingen sammen, fordi man er den sammentømret endnu, der kender hinanden bedst og måske også ses privat, så man gerne vil styrke det bånd.

Desværre kan det også være med til at skabe en “os mod dem”-mentalitet, fordi man kommer til at tale om, hvordan men er den bedste afdeling i forhold til de andre, om man så laver det samme eller noget andet; og ellers forsinker de andre instanser bare ens arbejde.

Man burde derfor se, om man ikke kan ruste de afdelinger rundt og binde dem sammen på kryds og tværs til firmaarrangementer, om det er noget officielle af slagsen eller mere uformelle.

Det er nemlig på den måde, at man kan få en (fornyet) respekt for de andre i firmaet, og man får også sat ansigt på de andre.

Gør alt for at samle alle til firmaarrangementer

Så lærer man bedre de andre at kende, og man er mere tilbøjelig til at stoppe op til hverdag og spørge, hvad de andre laver i deres respektive afdelinger, fordi man nu har fået en bedre forstand for, hvad de render og laver.

Måske ender man ligefrem med at kunne se fordele ved de andre, hvor man øjner med mulighed for at arbejde på tværs af afdelinger og drage fordele af hinandens respektive kompetencer.

Hvis man så er sådan et stort firma, hvor man har mange søsterfirmaer og så videre, så er det selvfølgelig svært at samle alle til det samme arrangement.

Derfor bliver man nødt til at fordele det over flere firmaarrangementer, så man i længden har oplevet lidt af, hvad de andre laver deres steder, og man får desuden også oplevet at lave noget andet sammen, så man lærer hinanden bedre at kende. 

Flere Nyheder