Er din iPhone xr skærm ridset eller revnet, så læs med her og find ud af, hvordan du fikser den

20 juni 2022 Kamilla Tolnø

advertorial

De fleste, der har ejet en iphone kender til problemet: Du er uopmærksom et lille øjeblik, og telefonen glider ud af din lomme og lander på det hårde gulv.

Eller du lader din iphone ligge i lommen sammen med dine nøgler, og når du tager den op, er skærmen ridset eller revnet.

Det kan være svært at undgå, at skærmen på ens iphone på et tidspunkt går i stykker. En iphone xr skærm er nemlig stor og fylder hele telefonen, og derfor er den også meget udsat.

Der er dog ingen grund til at fortvivle, hvis din iphone xr skærm er gået i stykker. Og du behøver heller ikke skulle vænne dig til at scrolle på sociale medier eller se film med spindelvæv hen over skærmen.

iphone xr skærm

Sådan får du en ny iphone xr skærm

Er din iphone xr skærm gået i stykker, kan det oftest ikke betale sig at få den repareret hos Apple. Det er nemlig så dyrt og besværligt, at det næsten er nemmere at købe en ny telefon.

Heldigvis er der andre muligheder. Du kan eksempelvis købe en ny iphone xr skærm og selv skifte den – eller få en ekspert til det. På den måde kan du få en telefon, der ser ud som ny og virker igen, uden at det skal koste en formue.

Det gælder dog om at finde det rigtige sted at købe sin iphone xr skærm online, så man er sikker på ordentlig kvalitet til prisen.

Sådan undgår du kopivarer

Fordi der er så stort et marked for iphone skærme, findes der nemlig også en del kopivarer på markedet.

Er du ikke opmærksom, risikerer du at betale dyrt for en iphone xr skærm i dårlig kvalitet. Derfor bør du vælge en webshop, som du har tiltro til, og som fx har et stort antal positive anmeldelser.

Flere Nyheder