Espressomaskiner til industri, kontor og erhverv

17 juni 2021 Astrid Pedersen

De fleste mennesker, som til daglig tilbringer mange timer på et kontor, kender til behovet for kaffe dagen lang. Fra den første kop stærk sort kaffe om morgenen over hyggekaffen i formiddagspausen, kaffen efter frokost og så de rå mængder af kaffe som skal holde én kørende eftermiddagen igennem.

Er du en af dem der dagligt irriteres over at der aldrig er andre end dig som gider sætte kaffe over kan det være en god idé at overveje en industri kaffemaskine eller espressomaskine til kontoret. Med en professionel kaffemaskine i stedet for en konsum ditto vil I kunne lave meget mere kaffe – og det tilmed langt hurtigere.

Samtidig vil kaffe eller espresso fra en industri kaffemaskine eller espressomaskine typisk være en del mere velsmagende end kaffe som lynhurtigt bliver sur når det står og keder sig i kolben på en almindelig kaffemaskine. Og med en espressomaskine vil du og dine kolleger får langt flere valgmuligheder.

Vælg en industri kaffemaskine eller espressomaskine – der er mange fordele

Du vil for eksempel kunne vælge en maskine som er forsynet med en smart kaffekværn. På den måde vil kaffen eller espressoen blive brygget på nyligt kværnede kaffebønner. Med denne metode får du en aromatisk og velsmagende kaffe som faktisk minder om de espresso drikke du kan købe i dyre domme på en cafe.

En moderne espressomaskine anno 2021 vil tilmed være leveringsdygtig i flere forskellige kaffe og espresso varianter – med mælk, sukker og anden tilsætning. Du vil således kunne brygge dig en lækker americano, macchiato, cortado, caffe latte eller cappuccino i løbet af nul komma fem. Og så bliver din morgen, formiddag eller eftermiddag bare lidt mere interessant.

Find espressomaskine til kontoret online

Du kan bestille din nye espressomaskine eller kaffemaskine til kontoret hos Kaffeexpressen. Se det store udvalg af lækre maskiner i shoppen på hjemmesiden kaffeexpressen.dk

Flere Nyheder