Få hjælp til at få din kjole til at sidde godt

13 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Få hjælp til at få din kjole til at sidde godt

Kjoler er noget, som man ikke bare sådan lige bruger til hverdag, da de kræver en særlig anledning til at blive taget på, om det så er en middagskjole, en nytårskjole, eller man har nogle frække kjoler til DE anledninger.

Det er ikke noget tøj, man bare lige hopper i med det samme, hvor man måske som ved en trøje kan leve med, at den er lidt krøllet, eller den måske ikke passer til ens frivillige arbejde – og da slet ikke, når man har fri!

Men kjolen skal måske hænges op på en speciel måde, indtil den skal bruges; den skal vaskes alene under nogle bestemte indstillinger, og den kan slet ikke tåle bestemte pletter – og hvilken kjole skal man ikke mindst vælge?

Kjoler er dog generelt heller ikke noget, man sådan bare lige vælger eller hopper i, og derfor er især kvinder ofte ude at shoppe efter kjoler sammen, så de kan rådføre hinanden med, hvad der er pænest og passer til dem.

Men de har også en anden god strategi, som de benytter sig af, når kvinder er sammen, og det gælder blandt andet, når de skal til fest; især når de skal fest sammen.

Og det er en smart ting, som mange mænd nok næppe forstår sig på, men hvis de lige tænker sig lidt om, så er der faktisk mange fordele ved det.

De slipper for al den fnidder og tøsesnak, som det er, at kvinder bedst forstår at tale om sammen, som mænd er mere nikkedukker omkring.

Men der er også den smarte fordel, at man sammen som kvinder også lige kan hjælpe hinanden i kjolerne og eventuelt lukke dem, hvor man ikke selv kan nå.

Så skal manden ikke stå der og blive pinligt berørt på egne vegne omkring noget, som vedkommende alligevel ikke forstår sig på.

Flere Nyheder