Gør din bolig salgsbar

21 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Står du og skal sælge din bolig er der flere ting du relativt nemt og billigt kan gøre, for at gøre din bolig meget mere salgsbar. Først og fremmest skal du rydde op. Du skal alligevel gøre det når du skal flytte så hvorfor ikke inden så er der mindre stress. Inden du sætter din bolig til salg og fotografen kommer start derfor med at få ryddet op, ude som inde.

Smid alt ud udenfor som bare ligger og er det årstiden så køb et par planter og sæt dem, så det ser hyggeligt ud når man kommer for at se boligen. Ryd op indenfor og skab luft. Det er vigtigt at dem der kommer for at se på din bolig kan se mulighederne i boligen. Derfor er det også en god ide at få malet. Især hvis du har farvede vægge. Husk også at sætte nogle friske blomster inden der tages billeder.

Få malet din bolig

Få en maler ud og få ham til at male hele din bolig, gerne i en neutral hvid farve, så mulige købere nemt kan forestille sig hvordan deres egne møbler vil se ud i boligen. Det kunne f.eks. være https://malerkanonen.dk/malerfirma-kalundborg/.

Det er penge der er givet godt ud og som vil give langt bedre og pænere billeder hos ejendomsmægleren og dermed alt andet lige nemmere at sælge. 

Når du skal finde en maler så bed som udgangspunkt flere om et tilbud. Gerne flere end tre. Det vil give dig et godt overblik over prisniveauet. Husk også at bede om at de fortæller hvilken maling de benytter. Der er stor forskel på maling og prisen. Og ikke mindst hvor længe den holder sig pæn. I dette tilfælde hvor du skal flytte og blot skal gøre din bolig salgsbar, kan du med fordel blot vælge en billig maling.

Flere Nyheder