Hvor kan jeg ansøge om et privat lån?

06 maj 2021 Astrid Pedersen

Du kan i princippet søge om optagelse af et privatlån hos din egen bank. Problemet med at låne penge i banken er, at der typisk er tale om en tidskrævende procedure.

Samtidig sker det ofte at banken gerne vil have sikkerhed for lånet for eksempel i dit hus eller i din bil. Hvis du ikke rigtig har nogen af delene kan det godt være op ad bakke at få tildelt et lån i banken. Og så er det oplagt at søge hjælpe andre steder – for eksempel hos en online långiver.

Hvorfor låne penge online?

Fordelen ved et online lån er at det som regel ikke tager så lang tid at ansøge om det. Samtidig kræves der stort set ingen dokumentation i forbindelse med optagelse af online lån.

Det eneste en online långiver skal bruge for at kunne verificere de relevante oplysninger er et gyldigt NemID. Dit NemID fortæller nemlig alt hvad låne udbyderen skal vide, for eksempel at du har fast bopæl i Danmark, at du er fyldt atten år, og at du ikke står opført hos hverken Debitor Registret eller RKI som dårlig betaler.

Opfylder du disse betingelser vil din ansøgning om et online privatlån efter ganske kort tid blive godkendt – og så har du pengene på din konto med det samme.

Hvor mange penge kan man låne online?

Du vil i sagens natur være en smule begrænset i dine online lån, da der som nævnt oven for ikke stilles sikkerhed for lånet. Derfor vil du typisk kunne låne mellem 15.000 og 300.000 kroner.

Et online lån henvender sig således primært til dig som ønsker en økonomisk håndsrækning lige nu og her, i forbindelse med indfrielse af en gammel drøm eller dækning af uforudsete udgifter.

Hos Ikano Bank har du mulighed for selv at fastsætte dit låne beløb inden for denne ramme ved hjælp af den smarte online låne beregner. Læs mere på https://ikanobank.dk/kampagnesider/privatlaan.

Flere Nyheder