Hvor skarp er din videoovervågning?

18 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Videoovervågning er heldigvis blevet bedre med tiden, og det gælder ikke kun størrelsen på de apparater, som man bruger til at filme med samt de lagringsenheder, som man opbevarer optagelserne på.

Meget af det er blevet digitalt, hvorfor det er nemmere at gemme det, fordi det ikke fylder så meget som analoge optagelser, og de er også nemmere at kopiere.

Men det handler også om selve kvaliteten på det, som man optager med, for tidligere var det meste i sort/hvid, og man havde det måske i nogle hakkende bevægelser, når man optog, fordi det mere var hurtige billeder, som der blev lagt efter hinanden, end det reelt set var filmoptagelser.

Så kunne det være slørret og grynet, når man endelige filmede, og hvis omstændigheder ved at filme heller ikke var de bedste, så kunne det være nogle decideret elendige optagelser, man endte med at have.

videoovervågning

Videoovervågningen er blevet markant bedre

Selv hvis man havde mange penge, så var man stadig begrænset af teknologien på området, for det dyreste udstyr var dyrt at lave, og så var prisen også derefter – men det var stadig det bedste, som man kunne få.

Det er jo en helt anden sag i dag, hvor man virkelig kan få god videoovervågning for selv små penge, så man ikke nødvendigvis behøver at investere i det dyreste, der er på markedet.

Man kan jo også bare vente lidt og så udskifte udstyret til det, der så nu ikke er det nyeste længere, da man har opfundet noget bedre, men det er trods alt bedre end det, som man har på nuværende tidspunkt.

Derfor får man optagelserne i farver, og det ser meget mere glidende ud, og man kan tydeligt se detaljer på det, som man har filmet – måske kan man ligefrem zoome ind på det.

Det er helt klart at foretrække.

Flere Nyheder