Hvorfor tage på et Excel kursus? 

16 december 2019 Cecilie Mortensen
Hvorfor tage på et Excel kursus? 

I en verden hvor vi er blevet mere digitale, så findes der heldigvis også flere hjælpemidler, som kan hjælpe os i det daglige arbejde. En af de ting, som flere virksomheder benytter sig af er Excel. Excel er nemlig et glimrende måde at håndtere store mængder data på. Af den grund er Excel også meget populær i virksomheder, hvor man regelmæssigt arbejder med data, eller skal strukturere tal m.m.

Hvad kan du med Excel? 

Med Excel har man muligheden for at opbygge regneark, du kan lære at lave mere dynamiske diagrammer, flotte KPI’er og derudover har du mulighed for at importere store mængder data. 

Excel kan være med til at gøre arbejdet væsentligt mere effektivt og smart, når man skal organisere, strukturere og analysere data. Man har nemlig mulighed for at lave formler, så man nemmere kan lave beregning på sit data. Det kan være alt fra budgetter, indkøb, kundeinformation og meget mere.

 

Kom på et kursus i Excel

Der er alle gode grunde til at sende dine medarbejdere på et kursus i Excel, hvis du ønsker at styrke deres evner i dette felt. Der er nemlig god mulighed for at de kan forbedre deres færdigheder i dette program på et kursus. Hos kursusvirksomheden 4d har du rig mulighed for at plotte dine medarbejdere på forskellige Excel kurser alt efter, hvor meget erfaring de har med det. Det betyder også, at hele medarbejderstaben kan få nye kompetencer med hjem. Hvis du tænker, at det kunne være relevant med et sådan kursus, så kan du med fordel kontakte 4d. Her kan du høre mere omkring, hvor et kursus kan se ud for netop din virksomhed. Der er desuden også mulighed for at kurset kan afholdes på jeres arbejdsplads, hvis det er mere ideelt ind i jeres tidsplaner. Du kan læse mere her.  

 

Flere Nyheder