Indret dit badeværelse personligt

28 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Selvom du ikke tænker over det, så er badeværelset måske et af de mest personlige rum i et hjem. Det er her, vi går hen for at være alene og tænke eller bare slappe af og tage et langt og varmt bad efter en lang arbejdsdag. Derfor er det også vigtigt, at du bruger tid på at indrette dit badeværelse med ting, som du elsker og finder afslappende. Hvis badeværelset ikke føles som dit fristed, hvad er så egentlig meningen med det?

 

image

 

Vælg farve til dine vægge

Det er altid en god idé at male dine vægge eller bruge tapet, for at skabe et mere personligt look end de klassiske, hvide vægge. Der er et væld af muligheder og du kan vælge blot at male én væg eller dem alle. Når du vælger farver, skal du selvfølgelig tænke over, hvad du kan lide, men også hvad der vil passe til rummet. Hvis du vælger en lys farve, kan du få rummet til at se større ud, end hvis du vælger en mørk farve. Men den mørke farve gør også rummet hyggeligt, så du bør overveje, hvilken stemning du ønsker på dit badeværelse.

Forvandl dit badekar til en spa

Vi kan vidst hurtigt blive enige om, at vi alle elsker spa – og hvis du har et badekar, så er du altså godt på vej til at have en hjemmespa. Du kan købe en fin bademåtte til at placere foran badekarret og du kan købe et fad, der kan være henover siderne, hvorpå du kan placere snacks og vin, når du skal slappe af.

Det er selvfølgelig vigtigt, at dit badekar er pænt og vedligeholdt, så hvis du allerede nu ved, at det trænger til en kærlig hånd, så bør du overveje at male det. Vil du vide mere om denne løsning, så søg på ‘remaljering af badekar‘ og læs mere.

Dekorativt interiør

Til sidst er det selvfølgelig vigtigt at indrette og pynte dit badeværelse med ting, som inspirerer dig og gør dig glad. Du kan hænge nogle smukke malerier op og du kan købe en masse stearinlys, der skaber en romantisk stemning. Mulighederne er uendelig og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Flere Nyheder