Kontakt din maler i Taastrup, når boligen trænger til en kærlig hånd

03 februar 2021 Astrid Pedersen

Er du netop kommet i besiddelse af en andels- eller ejerbolig, som trænger til en kærlig hånd? Så bør du ikke spare på ressourcerne. Jo bedre du kan komme i bund med renoverings arbejdet fra begyndelsen, des smukkere og mere holdbart bliver det færdige resultat. Og derfor bør du udelukkende benytte dygtige faglærte håndværkere.

Hvorfor ikke bare male vægge og lofter selv?

Du overvejer muligvis at kaste dig ud i malerarbejdet på egen hånd for at kunne spare nogle penge og få resultatet præcis som du ønsker det.

Men her skal du være forberedt på at malerarbejde er en del mere omfattende end du måske går rundt og tror. Du kan ikke bare nøjes med at smøre et par spande maling ud over lofter, vægge og træværk. Der skal et grundigt stykke forarbejde til – og du vil blive overrasket over hvor meget det egentlig kræver når det kommer til forbrug af tid og kræfter.

Du kan for eksempel roligt sætte mindst en dag af alene til indkøb af udstyr og materialer. Forberedelse af vægge – for eksempel nedtagning af gammelt tapet, slibning af pudset og lapning af huller og revner – kan også hurtigt komme til at koste dig flere dage.

Dette er forudsat at pudset er i god og sund stand. I modsat fald kan det være nødvendigt at supplere lappe arbejdet med opsætning af filt. Og i de helt slemme tilfælde skal du ud i oppudsning eller fuldspartling af samtlige vægge i boligen.

Få de flotteste vægge med hjælp fra en dygtig maler

I stedet bør du finde en professionel maler eller et malerfirma i dit lokal område som kan hjælpe dig med at opnå det optimale resultat. Er du bosiddende i Taastrup eller nærmeste omegn hedder din lokale maler Malerkanonen – læs mere, og find din Malerkanonen maler i Taastrup, på https://malerkanonen.dk/maler-taastrup/.

Flere Nyheder