Ny parfume? Find den online

Ny parfume? Find den online

Bruger du ofte parfume, både til hverdag og til fest? Så har du sikkert en række forskellige parfumer, som hver især egner sig til forskellige formål. Det er sjældent, man bruger den samme parfume når man skal på arbejde på kontoret, som man bruger når man skal i byen og besøge diverse natklubber eller diskoteker.

Hverdags parfumer er typisk mere diskrete end de parfumer, man ifører sig om aftenen. Disse kan være sensuelle, krydrede og meget suggestive i deres udtryk, hvilket fungerer fint, hvis det er de signaler, man ønsker at sende. Men i en hverdag situation vil en sådan parfume hurtigt gå hen og blive alt for dominerende, og i visse tilfælde direkte kvalm. Derfor vælger de fleste at have en let og volatil blomsterduft til hverdags brug – for eksempel en af de utroligt lækre parfumer fra Clean, som har specialiseret sig i netop denne type parfumer.

Tilpas din parfume efter årstiden

Der ud over er der også forskel på den parfume, som passer til den varme sommer med de lange solskins dage og lyse nætter. Her vil de lettere parfumer – eventuelt med noter af citrus eller bergamot – være særdeles passende. Om vinteren kan du tillade dig at påføre varme og krydrede dufte, som passer til årstiden, og har noter af kanel, vanilje, musk, sandeltræ eller oud. Disse tunge og lidt sødlige dufte bringer mindelser om de mørke og hyggelige vinter aftener med ild i pejsen eller brændeovnen, en lækker steg i ovnen og te eller varm kakao ved hånden.

Find de bedste parfumer online

Står du for at skulle udvide dit parfume sortiment med nye dufte, kan du med fordel besøge Sephoras online shop på sephora.dk. Her finder du alle de nyeste og klassiske parfumer fra de mest kendte og velansete brands. Se hele udvalget på https://www.sephora.dk/parfume/