Udskift dine døre og vinduer og spar penge

29 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Blæser det en halv pelikan indendørs, og skal du have ekstra varme sokker og trøjer på om vinteren, er det tid til at gå din bolig efter. Det kan være at du skal have isoleret dine gulve, vinduer og døre. Især hvis de er af ældre dato. Du kan se flere eksempler hos klarfönster. 

Dårlig isoleret gulve, vinduer og yderdøre vil koste dig mange penge, når det gælder din varmeregning og du kan indenfor relativ få år have betalt for de nye døre og vinduer. Det er dog vigtigt at du husker, at når du får nye døre og vinduer, er det vigtigt at du lufter meget mere ud.

Som minimum skal du lufte ud to gange om dagen i minimum 5-10 min. Det er ikke nok at du skal åbne et vindue eller to. Der skal være seriøs gennemtræk. Hvis du ikke får udskiftet luften i din bolig og det er svære, jo bedre din bolig er isoleret. 

Ytterdörrar

Gør brug af en professionel håndværker

Skal du have udskiftet dine døre og vinduer, er det en god ide at få en professionel tømrer til at udfører projektet. Det skyldes, at hvis ikke dørene og vinduerne ikke indsættes korrekt, vil du ikke opleve den optimale ændring og du kan også risikere at dørene og vinduerne falder ud eller ikke holder så godt og længe som ellers. 

Du vil også ved at benytte dig af en professionel tømrer, kunne få råd og vejledning til hvilken type døre og vinduer du med fordel skal vælge. Det kan også være at der skal ændres på størrelsen af dørene eller vinduerne og her kan du med fordel få din tømrer til at udfører det nødvendige arbejde. Det er relativt nemt at skære et større hul i muren eller væggen. Det gøres som regel med et diamantbor.

Flere Nyheder