Ved gulvafslibning på Amager skal man selv stå for gulvafslibningen

13 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

Indledningen her er henvendt til gulvafsliberen og ikke kunden selv, for man skal selvfølgelig ikke udføre ens gulvafslibning selv som kunde, selvom man føler, man kan finde ud af det, eller man har en mening om, at man ved, hvordan man skal gøre det via noget “lignende” erfaring.

For man ender måske med at lave noget dårligt arbejde, og man tager desuden arbejdet fra dem, der arbejder professionelt med det. Desuden er der jo ofte reklamationsret og en garanti med, når man får professionelle til at udføre ens arbejde med gulvafslibningen.

Dette gælder sådan set gulvafslibninger de fleste steder, men for at blive på Amager, kan du læse videre om det her: https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-amager/ 

Derfor er indledningen ment på den måde, at man ikke skal lade kunden overtage eller hjælpe til – på nogen måde.

Du er den professionelle med gulvafslibningen

Det forventes jo, at du som professionel gulvafsliber kan finde ud af at udføre arbejdet, om det så drejer sig om, at du skal have det rette udstyr med til at gøre det, eller du mangler hænder til at lave arbejdet.

Du skal forberede dig godt nok hjemmefra, og mangler der noget af den ene eller anden art, så må du selv løse det, om du så skal rejse efter hjælpen.

For selvom det er belejligt, at kunden måske lige kan støtte, holde eller lave noget af arbejdet, så er kunden ikke ansat i dit firma.

Så hvis der sker et uheld, eller kunden klager over arbejdet bagefter, så kan det ende i en tvist.

Det kommer helt ned til sådan et punkt, at man ikke skal bede kunden køre ud efter noget i vedkommendes private bil med videre, selvom vedkommende så ikke får hænderne på selve arbejdet.

Det er simpelthen bedst, at man ikke lader andre end dem, der er ansat til at lave arbejdet, have fingrene nede i det for en sikkerheds skyld.

Flere Nyheder